Lagana i iznimno izdržljiva ronilačka maska Apeks VX2 predstavljena je ove godine, a dizajnirana je da izdrži zahtjevne uvjete bilo kojeg ronilačkog okruženja.

Sa svojim klasičnim izgledom, vanjskim okvirom od nehrđajućeg čelika i unutarnjim okvirom obloženim ugljičnim vlaknima Apex VX2 je robusna maska, ali iznimno udobna i prilagodljiva gotovo svakom licu. Kombinacija mat i sjajnih područja na silikonskoj obrazini lako se prilagođava i smanjuje curenje vode.

Izvanredna optička izvedba bez izobličenja omogućuje poboljšanu vidljivost i vrhunsku jasnoću te 13% više vidnog polja od prethodnog Apeksovog modela VX1, a korisnici mogu brzo i jednostavno zamijeniti Pure Clear leće.

Maska je lako podesiva pomoću kopči za brzo otpuštanje koju su dizajnirane tako da ih možete kontrolirati čak i kada nosite debele ili suhe ronilačke rukavice, a isporučuje se s dodatnom neoprenskom trakom za masku za sigurno i udobno pristajanje.

Iako je ova maska iznimno robusna, ona nije teška i s originalnim gumenim remenom ima masu od 232 grama, što je samo 32 grama više od prethodnog modela.

Zaštitna torbica za masku EVA s patentnim zatvaračem za višekratnu upotrebu štiti VX2 prilikom transporta, a pakiranje je bez plastike. Cijena ronilačke maske Apeks VX2 je oko 180 eura.

+ posts