7till8 poznata su “custom made” ronilačka odijela koja se izrađuju samo po narudžbi i po mjeri.

Radi se o vrhunskim mokrim ronilačkim odijelima na koje tvrtka nudi doživotno održavanje i jamstvo. To znači da, ako ga ne uništite nepažljivim rukovanjem ili mehanički, oni će vam raditi preinake i popravke odijela. Besplatno će popraviti šavove, kopče, zamijeniti zatvarače ili bungee, a istrošena pojačanja na koljenima ili laktovima, posjekotine na neoprenu, zamjenu panela zbog degradacije materijala (dotrajalost), oštećenja tkanine i slično naplatit će vam oko 50 eura. Takav stav jasno pokazuje o kako kvalitetnim odijelima se ovdje radi.

Prošlog mjeseca ova tvrtka “poslala je u mirovinu” svoje stare modele ronilačkih odijela kako bi u ponudi bila samo novo dizajnirana odijela kod kojih možete birati između četiri opcije debljine i četiri boje. Nova kolekcija 7till8 ronilačkih odijela ima, kao i do sada, mušku i žensku varijantu, a tvrtka sada nudi i tri različita modela.

Svako 7till8 ronilačko odijelo dizajnirano je da pruži vrhunsku udobnost roniocima svih disciplina i razina, a na vama je samo da izaberete debljinu neoprena ovisno o temperaturi vode u kojoj ćete roniti, model prema vašim potrebama i željama te date svoje mjere u najmanje 16 točaka koje će jamčiti da vam odijelo savršeno pristaje.

7till8 ronilačka odijela napravljena su po mjeri i svako je prilagođeno tijelu ronioca koji ga je naručio, a izrađena su od najkvalitetnijeg Yamamoto neoprena. Kako se ovdje radi o “custom made” ronilačkim odijelima izrađenim od najkvalitetnijeg neoprena, cijenu su malo više od uobičajenih i kreću se od oko 800 do 1100 eura, ovisno o modelu.

+ posts