Postoji nešto kao skripta za Valentinovo, a ograničena je na cvijeće, bombonijere i večere, zar ne? Ne, daleko od toga! Ako je Vaša srodna duša ronilac, on ili ona će se mnogo više oduševiti gestama spojenim s vodom.

Podvodni je dar nešto jednostavno i efektivno. Podvodne prosidbe tek dobivaju na popularnosti, ali dijamant nije jedini dar koji možete dati pod vodom. Naravno, nakit ili tomu slično je zgodna gesta, ali isto tako možete na zaron ponijeti i puno drugih poklona. Ako ste spremni poduzeti sljedeći korak i dodijeliti njoj ili njemu ključ svog stana, to sigurno možete učiniti pod vodom. Ili, ako vam je poklon prevelik, možete ga fotografirati i nositi fotografiju u plastičnoj vrećici za veliko otkrivanje tijekom vašeg urona.

Recite to pod vodom! Svi smo koristili podvodne tablice ili slične vodootporne pisaljke. Ali, jeste li ih koristili za romantiku? Jedna je mogućnost na pločicu napisati sve što inače napišete na čestitki za Valentinovo. Ili napišite pjesmu. Ili jednostavno pitajte za večeru. Zajamčeno Vam je da ćete dobiti osmjeh kad to kažete na tako kreativan način.

Reci to uz glazbu! Ovaj način ne košta ništa! Ako vaš ronilački brod ima ozvučenje (a mnogi imaju), pitajte kapetana hoće li pustiti “vašu pjesmu” nakon izrona. Lijep je dodatak dati do znanja svojoj osobi da razmišljate o njoj ili njemu i da želite dan učiniti posebnim.

Ugovorite podvodnu foto sesiju! Podvodni fotografi sve više nude podvodne foto sesije. To bi mogli učiniti u bazenu tako što će vas kao par fotografirati u pripijenoj ili drugoj otmjenoj haljini i odijelu, ili možete jednostavno povesti fotografa na sljedeći zaron da dokumentira vas dvoje kako dijelite ono što najviše volite.

Ponesite omiljenu poslasticu svog partnera! Nakon ronjenja, možda ćete poželjeti posebnu užinu za vas dvoje. Možda sir i krekere? Možda je omiljeni desert? Također možete uljepšati dan svima na ronilačkom brodu i ponijeti dovoljno za dijeljenje sa svima. Ovo također funkcionira i nakon zarona na obali! Pripremite sve za piknik i gledajte zalazak Sunca.

Priuštite njemu ili njoj novu opremu! Ako je Vaša voljena osoba ronilac, naravno da će on ili ona potražiti novi komad opreme. Možete ga pokloniti na brodu ili, još bolje, zamijeniti ga sa starom opremom. Ili, ako je u pitanju novi nož, kompas ili peraje, jednostavno ga možete sakriti u torbu za ronjenje i pričekati njihovu reakciju.

Približite se jedno drugome! Ako ste u nedoumici, neka bude jednostavno i samo se držite za ruke. Zaroniti sa stisnutim rukama zapravo se ne razlikuje od toga da se držite za ruke šećući, samo je drugačiji prizor, ali rezultat je isti. Obavijestit ćete tako svog partnera ili partnericu o jednostavnoj istini da uživate u njegovom ili njezinom društvu i volite da su u blizini.

+ posts