Scuba Schools International (SSI) pokrenuo je novu Facebook grupu s namjerom da okupi ronioce iz cijelog svijeta kako bi međusobno podijelili znanje i strast za podvodnim avanturama.

Ova ronilačka asocijacija prepoznala je potrebu za online platformom koja nadilazi ronilačku obuku i certificiranje te kreira virtualno mjesto gdje se ronioci svih razina iskustva mogu okupiti kako bi proslavili čuda podvodnog svijeta.

Radi se o grupi kojoj se mogu pridružiti svi ronioci, a u njoj bi trebali moći pronaći podršku mreže drugih ronilaca koji žele podijeliti svoja iskustva, znanja i savjete kako bi poboljšali svaku ronilačku avanturu.

Pridruživanje Facebook grupi Underwater Explorers Worldwide roniocima daje nepristran pogled na sve vezano uz ronjenje. U grupi se mogu postavljati pitanja i dobiti vrijedne povratne informacije globalne zajednice ronilaca. Uz članove iz cijelog svijeta roniocima je lako steći nova prijateljstva i otkriti nova mjesta za ronjenje, a platforma je osmišljena kao inkluzivna grupa pa ćete u njoj pronaći sve vrste ronilaca, od freedivera do tehničkih ronilaca s rebreatherima, od početnika do profesionalaca.

+ posts