Tri nijanse ronilačke klasike

114

Tudor Heritage Black Bay od sada je dostupan u tri boje.

Radi se o već dobro poznatom modelu diskretnih linija i nenametljivih dimenzija koji odnedavno ima tri inačice, a istinski zaljubljenici u ronilačku klasiku napokon imaju mogućnost izbora. Ponoćno plava, vinsko crvena ili crna boja ronilačkog prstena i prstena krunice paleta su koja bi morala pomiriti vječitu težnju za klasikom i duh modernog vremena. 

Promjer čeličnog kućišta je neobičnih 41 milimetar, safirno antireflektirajuće staklo se podrazumijeva, a ronilački prsten, čija boja i čini razliku, jednosmjerno je rotirajući. Narukvice je također moguće birati. Želite li malo profinjenije izdanje odabrat ćete metalnu narukvicu s preklopnom kopčom, klasičari će posegnuti za kožnom narukvicom koja oživljava sjećanje na slavne 50-e i prve Tudorove ronilačke modele, a profesionalni ronioci svakako će najradije koristiti remen od čvrste tkanine.

Sat pokreće samonavijajući mehanizam Tudor calibre 2824 sa zalihom snage od 38 sati, a luminiscencija na oznakama satova i kazaljkama jamči odličnu vidljivost u svim uvjetima. Vodootpornost ovog modela zajamčena je do 200 metara dubine.