SV ronilačka kapuljača tvrtke Northern Diver dizajnirana je da pristaje na svaku glavu i jamči udobnost bez premca.

Ova kapuljača izrađena je od mekog, pet milimetarskog super rastezljivog neoprena koji se prilagođuje obliku glave pa proizvođač ističe da pristaje poput udobne druge kože. Dodatno je pojačana neoprenskim brtvama za lice na unutarnjoj strani kapuljače, a brtve su dizajnirane tako da učinkovito obuhvate konture lica i spriječe prolaz vode.

Performanse, pristajanje i udobnost također su poboljšani zahvaljujući jednosmjernom ventilu Supervent koji se nalazi na vrhu kapuljače. Ovaj inovativni otvor uklanja zarobljeni zrak iz kapuljače povećavajući udobnost i osiguravajući savršeno pristajanje tijekom ronjenja.

Učinkovito pristajanje i konstrukcija kapuljače osigurava iznimnu toplinsku zaštitu, a jedinstveni Ti-Ax® premaz koji je nanesen na kapuljaču jamči zadržavanje topline. Po želji kupca kapuljača može biti dodatno s unutarnje strane obložena mekim toplinskim izolatorom koji podsjeća na pliš.

Zanimljivo je da je na kapuljaču nanesen i vanjski MA premaz za teške uvjete rada koji osigurava povećanu izdržljivost i dugovječnost kapuljače.

Dizajneri iz Northern Divera uzeli su u obzir povratne informacije kupaca pri razvoju svojih novih SV ronilačkih kapuljača pa sad vjeruju da su tržištu ponudili neoprensku kapuljaču za sve uvjete ronjenja koja nema dostojnog konkurenta.

SV Northern Diver neoprenska kapuljača dolazi u pet veličina: S, M, L, XL i XXL, a košta oko 35 eura.

+ posts