Suha odijela po mjeri ronioca

189

Mnogi ronioci koji koriste suha odijela žale se da su im ta odijela mrvicu premala/prevelika ili im kroj ne odgovara u potpunosti.

Naravno, rješenje je suho odijelo po mjeri! Ali izrada takvog odijela najčešće je znatno skuplja od standardne varijante. Ili nije?

Artic nudi izradu suhih trilaminatnih odijela isključivo po mjeri, a da cijenom ne odstupaju od uobičajenih standardnih suhih odijela. Njihovi modeli Artic 450 BS i Artic 450 EX koštaju 7900,00 kuna, odnosno 9700,00 kuna, a izrađuju se prema vašim mjerama. Oba modela imaju T kroj, teleskopski torzo, BDM ili TIZIP patent, prednjicu i ramena s X-treme zaštitom, zaštitni patent preko glavnog, neoprensku zaštitu vratne manžete, unutarnje naramenice i elastični struk te dva raširiva džepa.
Skuplji model (Artic 450 EX) ima i pojačanja na listovima, koljenima, stražnjici i podlakticama (Cordura) te neoprenske polutvrde Hiper-sole čizmice (jeftiniji model dolazi s tri milimetarskim neoprenskim čarapama sa Supratex pojačanjem). Unutarnji šavovi oba modela brtvljeni su polimernim premazom, a ventili su Si Tech ili Apeks.
Ako vam dakle treba vrhunsko suho odijelo rađeno baš prema vašim mjerama, rok isporuke za ova odijela je 20-ak dana, a s odijelom ćete dobiti i transportnu torbu te pet milimetarsku kapuljaču.