Rezervacije za ronjenje i putovanje u ovo pandemijsko vrijeme polako se počinju planirati, ali to više nije jednostavno kao prije pandemije.

Stoga je i SSI razvio interaktivnu kartu svijeta kako bi vas upoznao s najnovijim detaljnim ograničenjima putovanja i zahtjevima za testiranje na COVID 19 za gotovo sve države na svijetu!

Korištenje SSI mape koja prikazuje ograničenja putovanja vrlo je jednostavno. Posjetite stranicu s interaktivnom kartom i kliknite na državu na karti koju želite posjetiti ili odaberite naziv države s padajućeg izbornika u gornjem desnom kutu. Popis je organiziran po kontinentima, a zemlje su poredane abecednim redom. Sveobuhvatne informacije o putovanjima popunjene za svaku zemlju ne sadrže samo međunarodna i domaća ograničenja putovanja, već navode i koji zračni prijevoznici trenutačno lete u tu zemlju i iz nje i/ili kada će se zrakoplovna putovanja nastaviti.

Kako je ronilačka industrija prilično aktivna, vrlo sličnu kartu sa svim informacijama možete pronaći i u PADI varijanti pa izaberite koja vam više odgovara ili usporedite rezultate i odlučiti kamo i kako ćete otići na ronjenje.

+ posts