Squale Squalematic 60 ATM Professional

89

Savršeno spojena vintage i suvremena linija uz sofisticiranu, vrhunsku završnu obradu pravi je opis novog ronilačkog uratka tvrtke Squale.

Moderno 44 milimetarsko kućište od brušenog ili poliranog čelika, ali s krunicom na četiri sata, elegantno je zaokruženo ronilačkim prstenom retro izgleda s obrubom u stilu kovanice. Spomenuta krunica blagim udubljenjem na kućištu i ovakvim smještajem dobro je zaštićena od neželjenih pomaka. Retro izgledu doprinosi i dvostruko-kupolasto, safirno staklo (obostrano premazano antireflektirajućim premazom), a cjelokupni dojam zaokružuje ručno oslikani brojčanik s oznakama tretiranim SuperLuminova premazom koji osigurava jasnu vidljivost u tamnim dubinama. Mehanizam koji ovom satu osigurava pouzdanost je dobro prokušani švicarski samonavijajući ETA 2824. Narukvice je moguće birati gumene, čelične ili kožne, a vodootpornost je zajamčena do 600 metara dubine. 
Iznenađujuće, cijena je zaista prihvatljivih 1100 eura za varijantu s poliranim čeličnim kućištem, a 1200 eura za model s brušenim čeličnim kućištem.

+ posts