Koristeći savremenu opremu, radimo obuku prema standardima najvećih i najpriznatijih ronilačkih asocijacija na svetu – PADI, SDI i TDI. Nudimo veliki broj kurseva i specijalizacija svih nivoa – početnih, naprednih, profesionalnih kao i kurseva tehničkog ronjenja i kurseva prve pomoći. Predviđeni broj časova u okviru svakog kursa prilagođavamo tempu napretka svakog pojedinca. Kao DAN partner centar veliku pažnju poklanjamo sigurnosti naših ronilaca kako na obuci tako i na zaronima. Volimo naš “posao” i trudimo se da nam svima bude maksimalno zabavno pod, ali i nad vodom. Brinemo o očuvanju podvodnog sveta, ističemo važnost ekologije, a jedan od H2O ciljeva je da naši ronioci usvoje stavove o važnosti poštovanja okeana, mora, jezera, reka i njihovih stanovnika. Kada nismo pod vodom, organizujemo kreativna i aktivna druženja (canyoning, skijanje, snowboarding, freeclimbing, klizanje, kuglanje…), kao i zajedničko gledanje podvodnih filmova, negujući i šireći ljubav prema podvodnom svetu.

Lokacije na koje vodimo ronioce: 

  • Često organizujemo ronilačke ekskurzije i vikend ronjenja, do sada smo posetili Vis, Cres, Krk, Kostrenu, Sv.Marinu u Hrvatskoj, Piran u Sloveniji.
  • Naravno tu je i nezaobilazno Crveno more u kojem smo na liveaboard rutama ronili s delfinima, mantama, ajkulama, kornjačama i ostalim…
  • U toku zimskog perioda, kada su temperature niske, organizujemo posete bazenu Nemo33 u Briselu (najdublji bazen na svetu), Tropicariumu u Budimpešti, a ronili smo s ajkulama i delfinima u Istanbulskim akvarijumima (TurkuaZoo, Istanbul akvaryum, Istanbul dolphinarium).
  • Uz navedene udaljene lokacije H2O Dive Group često roni i po jezerima Srbije. Do sad smo odronili preko 20 jezera od kojih definitivno kao najbolje lokacije izdvajamo Zaovinsko jezero na Tari i Zavojsko jezero kod Pirota.

Posebni aranžmani: 

  • Ronimo tokom cele godine, bez obzira na vremenske (ne)prilike, često organizujemo ronilačke izlete i ekskurzije na jezera i morske obale u regionu, kao i na neke od najlepših ronilačkih lokacija u svetu.

Specifičnosti: 

  • tečajevi i specijalizacija svih nivoa – početnih, naprednih, profesionalnih
  • kursevi tehničkog ronjenja i kursevi prve pomoći
  • organizujemo kreativna i aktivna druženja (canyoning, skijanje, snowboarding, freeclimbing, klizanje, kuglanje…)

Asocijacije po kojima imamo obučene instruktore/voditelje ronjenja: PADI, SDI i TDI

Kontakt osobe: Tanja Šašo i Vladimir Šašo
Telefon: +381 62 839 1318 – Tanja
Telefon: +381 63 248 642 – Šale
E-mail: tanja@h2o-divegroup.com
E-mail: shale@h2o-divegroup.com
Web stranica: www.h2o-divegroup.com
Adresa: Sportski centar 11. April, Autoput br. 2, BEOGRAD, SRBIJA

www.youtube.com/user/H2ODiveGroup

+ posts