Ronilačka konferencija u Bolu na Braču

90
foto: Dani Laslo

U Bolu na otoku Braču i ove godine će se održati “Technical Diving Conference – Bol Tech” uz mnoštvo zanimljivih gostiju i predavača.

Ovo će biti druga takva konferencija na Bolu (prošle godine je održana prva) u organizaciji ronilačkog centra Big Blue Diving, a održat će se od 14. do 18. listopada. Iako u nazivu manifestacije stoje riječi “tehničko ronjenje”, ova konferencija otvorena je za sve ronioce zainteresirane za stjecanje novih znanja s područja ronjenja, hiperbarične medicine i novih proizvoda ronilačke industrije. Uz mnoštvo zanimljivih predavanja eminentnih stručnjaka kao što su dr. Darko Kovačević, dr. sc. Zoran Valić, Damir Podnar, dr. sc. Alen Soldo, sudionici će imati priliku testirati Scubapro regulatore, Suex podvodne skutere, Gral Marine ronilačke svjetiljke te Inspiration rebreathere. Zainteresirani sudionici moći će pristupiti i specijalističkom tečaju “Cavern dive” po promotivnoj cijeni od 40 eura, a Big Blue Diving pobrinut će se i za ronilačke izlete na Vodnjak, Smočiguzicu te u špilju Lučice u kojoj će se i održati praktični dio tečaja “Cavern Diver Speciality course”.

Upravo zbog ovako široke palete aktivnosti na ovoj konferenciji dobrodošli su rekreativni ronioci, liječnici hiperbarične medicine i znanstvenici, komercijalni ronioci, vojni ronioci, tehnički ronioci i svi ostali željni dobre zabave i druženja te gladni novih znanja i spoznaja vezanih uz ronjenje. Stoga ne dvojite, rezervirajte svoje mjesto na “Bol Tech Dive-u” putem ovog linka ili se javite organizatorima putem e-maila i unaprijedite svoja ronilačka znanja i vještine uživajući u podmorju Brača i Hvara!

+ posts