Nakon dvije godine pauze zbog pandemije korona virusa Mares UWPM Cup ove će godine opet okupiti velik broj sudionika iz svih krajeva svijeta.

Već u prvih mjesec dana prijava organizatori su objavili da dolazi svjetska elita u podvodnoj fotografiji i da bi ovogodišnje natjecanje moglo okupiti rekordan broj natjecatelja. Ovakva natjecanja idealna su prilika za generalnu probu za mnoge svjetske reprezentacije u podvodnoj fotografiji pa sad već znamo da će na ovogodišnjem Mares UWPM Cup-u na Rabu sudjelovati reprezentativci Italije, Portugala, Danske, Španjolske, Mađarske, Švicarske, Turske, Čilea, Nizozemske, Slovenije, Srbije, BiH te Hrvatske.

Za hrvatske je natjecatelje ovo natjecanje idealna prilika da vide neke novitete u svijetu podvodne fotografije te da svojim nastupom pokažu zašto su zadnjih par godina u samome svjetskom vrhu.

Grad Rab je već treću godinu partner projekta UWPM Cupa, a rapski akvatorij natjecateljima pruža velike mogućnosti za dobru organizaciju i pregršt morskog života. Za sve natjecatelje osiguran je smještaj (dva noćenja/polupansion – od 27. svibnja do 29. svibnja 2022.) u hotelu International Rab, a bogat nagradni fond osigurali su generalni sponzor Mares i ostali partneri: Garmin, Watch centar, Reef, Yellowstore, ILIKE Liveaboards, Fotografit, Marelux, Sixt i DC Kron.

Prijavu za natjecanje, plan programa i pravilnik možete zatražiti na e-mail adresi: uwphotomarathon@gmail.com.

+ posts