Qysea Technology vodeći je proizvođač podvodnih dronova koji redefinira mogućnosti kompaktnih ROV-ova i uvodi revolucionarne novosti na ovo brzo rastuće tržište.

Novi model Qysea Fifish podvodnog drona dobio je oznaku “V-evo”, a radi se o najnovijem dodatku njihovoj nagrađivanoj V6 seriji. Ovo je prvi podvodni dron koji ima 4K 60 FPS kameru s omnidirekcionalnim kretanjem od 360 stupnjeva, što istraživačima i filmskim stvarateljima omogućuje snimanje zadivljujućih podvodnih trenutaka u video zapisima visoke rezolucije.

S profesionalnim sustavom kamere Fifish V-evo može snimiti više detalja i glatke, usporene videozapise u ultra-visokoj rezoluciji. Dodatna poboljšanja slike dobivena su pomoću umjetne inteligencije – filtriranje bijelih morskih čestica i planktona. Dron je opremljen dvostrukim bijelim LED svjetlima (5000 lumena i 5500 Kelvina) sposobnima osvijetliti tamna podvodna okruženja i otkriti njihove živopisne boje.

Jedinstven raspored sa šest potisnika omogućuje ovom dronu neograničeno kretanje olakšavajući kreativno i dinamično podvodno snimanje, a hidrodinamičan, fluidan i otporan dizajn u obliku kapljice osigurava minimalan otpor morskim strujama omogućujući duža (d)ronjenja.

Priključak za pričvršćivanje prima razne alate i tako omogućuje integraciju i svestranost za različite zadatke i scenarije pa je ovaj dron prikladan i za rekreaciju i za profesionalnu upotrebu. Qysea Fifish V-evo idealan je za snimanje filmova, istraživanje morskih dubina, praćenje mora, ronilačke izlete i još puno toga.

Cijena ovog novog modela je 1.999 eura, a u kompletu s robotskom rukom košta 2.199 eura i dostupan je kod hrvatskog distributera dive-IT.

+ posts