Pogled u plavo dolazi u Pulu

88
foto: Marjan Radović

Jedini ronilački promotivni projekt koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju ronjenja te podvodnu izložbu i nakon šest godina neumornog rada na promociji Hrvatske kroz ronjenje i ljepota hrvatskog podmorja nastavlja sa svojim gostovanjima, ovaj put u Puli.

Na poziv Grada Pule i Turističke zajednice Grada Pule, a u suradnji s Istarskom županijom, Pogled u plavo nastupit će na Trgu Forum u Puli 30. rujna i 1. listopada 2016. godine.
Svi zainteresirani posjetitelji imat će priliku tijekom dva dana upoznati čari i vještine ronjenja, 30. rujna 2016. u periodu od 10 do 22 sata i idućeg dana od 10 do 18 sati.
Na svoj prepoznatljiv i atraktivan način, u montažom bazenu promjera 10 metara i dubine jednog metra tvrtke Remax iz Slovenije, instruktori ronilačkog kluba HRVI Nemo Adriatic koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Grada Zagreba pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama zajedno s instruktorima i roniocima Ronilačke mreže bit će na raspolaganju svim građanima Pule koji žele isprobati i osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom te uz osnovnu poduku iz ronjenja napraviti prvi zaron. Kroz projekt “Pogled u plavo” svi zainteresirani posjetitelji manifestacije imat će jedinstvenu priliku besplatno zaroniti s punom ronilačkom opremom uz stručno vodstvo instruktora ronjenja i na unutarnjim stranicama bazena pogledati podvodnu izložbu fotografija ljepota hrvatskog podmorja, podvodnog fotografa i člana RK HRVI Nemo Adriatic Marjana Radovića.

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH i u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom.
Sva gostovanja “Pogleda u plavo” možete pratiti na službenim stranicama projekta te na stranicama medijskih pokrovitelja Narodnog radija i SCUBAlifea.

 

+ posts