Paralenz Vaquita druge generacije

Druga generacija podvodne akcijske kamere Vaquita donosi znatna poboljšanja

108

Paralenz ovaj tjedan predstavlja svoju drugu generaciju podvodne akcijske kamere Vaquita koja sad ima širokokutnu leću od 150 stupnjeva i automatsku podvodnu korekciju boja.

Nova Vaquita podvodna kamera snima videozapise do 4K60 / 1080p240 / 720p240 i fotografije od 12MP, a nedavno ažurirani Auto-DCC sustav omogućujućuje kameri da automatski detektira zelenu ili plavu vodu i primijeni digitalni filtar boja.

Vaquita druge generacije poboljšana je u odnosu na svog prethodnika na temelju povratnih informacija koje su proizvođači dobili od kupaca. Iako su performanse snimanja drastično poboljšane, i dalje možete očekivati prepoznatljivu jednostavnost pri korištenju Vaquita podvodne kamere, automatsku korekciju boja i štrebersku aplikaciju koja nudi naprednu statistiku ronjenja.

Druga generacija kamera Paralenz Vaquita također ima senzore za sveobuhvatno prikupljanje podataka, za mapiranje i dokumentiranje uvjeta u moru uključujući temperaturu, dubinu i geolokaciju.

GPS senzor omogućuje roniocima da dijele svoje snimke ronjenja kao pribadače na TheOceanBase interaktivnoj karti dostupnoj u aplikaciji Paralenz. Ova nova značajka omogućuje korisnicima mapiranje oceana, pregled ronjenja iz cijelog svijeta, traženje inspiracije ili istraživanje uvjeta za buduća ronilačka putovanja. Osim toga, podaci o oceanu sa svakog ronjenja dijele se sa znanstvenicima i partnerskim organizacijama za očuvanje mora i oceana kao što su Coral Restoration Foundation, Ghost Diving Organisation i mnoge druge, naglašavajući misiju tvrtke da aktivno pomaže u zaštiti oceana.

Druga generacija popularne podvodne kamere ima i “T-Rail” sustav za montiranje (za više opcija montiranja), a vodootporna je do 350 metara dubine bez dodatnog kućišta. Sve postavke kamere potpuno su podesive pod vodom, rukovanje je intuitivno, svi prekidači bez problema se mogu koristiti u ronilačkim rukavicama, a povratna informacija jasno je naglašena vibracijom kamere.

Nova kamera iz Paralenza također ima “True Color” OLED zaslon, funkciju automatskog snimanja, prilagodljive postavke preklapanja snimanja kao i prilagodljive načine snimanja. Paralenz Vaquita druge generacije bit će dostupna globalno počevši od 18. kolovoza 2022. i prodavat će se za oko 800 eura.

+ posts