Prvenstvo Hrvatske u podvodnoj fotografiji 2014

29
ilustracija: Damir Zurub

Hrvatski ronilački savez i ronilački klub Roniti se mora od 23. do 25. svibnja organiziraju Državno i otvoreno prvenstvo RH u podvodnoj fotografiji. 

Natjecanje će se održati na otoku Pagu u sklopu Dragorlux ronilačkih igara, a domaćin natjecanja je ronilački centar Foka. Na natjecanje se mogu prijaviti svi ronioci s minimalno CMAS-HRS R1 ronilačkom kategorijom ili ekvivalentnom kvalifikacijom drugih ronilačkih asocijacija.
Natjecanje će se odvijati u dvije kategorije: DSLR i kompakt. Verifikacija modela i natjecatelja započinje u petak 23. svibnja u ronilačkom centru Foka u autokampu Šimuni, a uroni će se odvijati u podmorju otoka Maun. Zona ronjenja odredit će se na početku natjecanja, a ovisit će o trenutnim vremenskim uvjetima. Cilj natjecatelja je snimiti što ljepše fotografije na tri zadane teme: fotografija podmorskog ambijenta, fotografija ribe i makro fotografija.

Svi koji žele sudjelovati na ovom natjecanju svoje prijave trebaju poslati najkasnije do 20. svibnja 2014. godine na adresu RK Roniti se mora (Vilima Korajca 23, 10000 Zagreb) ili na e-mail: ronitisemora@gmail.com.
Dodatne informacije možete dobiti na istoj e-mail adresi ili na broj mobilnog telefona: +385 95 1977 153

+ posts