Peraje za tehničko ronjenje ili za rekreativce sa suhim ronilačkim odijelima najčešće su oku nezanimljive. Naravno, to ne znači da nisu praktične i dobre za ronjenje, samo su obično jednostavnog dizajna.

No, OMS Tribe peraje koje slove za jedne od najboljih peraja za tehničko ronjenje ipak su malo razigranije pa se nude u širokoj lepezi boja.

Jedna od glavnih karakteristika peraja za tehničko ronjenje je da su teške i negativno plovne, a puno su bolje od peraja za rekreativno ronjenje kod ronjenja u jačim strujama ili skučenim prostorima. One su kraćeg lista, tvrđe, ali prilagođene svim vrstama ronjenje, bez obzira na stil mahanja perajama. Naravno, neki rekreativni ronioci koji češće rone u suhim odijelima također koriste ovakve peraje.

OMS Tribe peraje izrađene su od jedinstvene mješavine materijala od najkvalitetnije gume i gotovo su neuništive. Pružaju snažan i brz pogon s negativnim uzgonom. Tri zakrivljena otvora za ventilaciju u sredini pomažu u snazi, sili i potisku. Kanali na kraju peraje povećavaju snagu uz održavanje stabilnosti i smanjuju naprezanje dok ubrzavaju vodu preko oštrice. Veliki džepovi za stopala integrirani u tračnice čine ovu peraju najboljom u svojoj vrsti.

Dizajn čini OMS Tribe peraje moćnima za ronjenje, ali i vrlo preciznima zahvaljujući većem krilu. S opružnim remenima od nehrđajućeg čelika možete ih vrlo jednostavno staviti i skinuti. Zbog svoje negativne plovnosti savršeni su ako redovito ronite u suhom odijelu.

Dostupne su u crnoj, crvenoj, plavoj, zelenoj, žutoj boji, ali u u šarenoj inačici, a cijena im je oko 200 eura.

+ posts