Omegin klasični ronilački sat iz 90-ih dobio je novu, uglađenu boju brojčanika za 2022. godinu zbog koje će mnogi pozelenjeti od zavisti!

Otkako je debitirao ranih 90-ih, Seamaster Professional Diver 300M postao je omiljeni model ronilaca, avanturista, prinčeva i izmišljenih agenata MI6. Sat koji se prvi put pojavio 1993. vratio se i hrabriji nego ikad spreman za 2022. godinu. S brojčanikom na kojem je valoviti uzorak u upečatljivoj nijansi tamnozelene ovaj 42 milimetra velik sat ne može proći nezapaženo ni u kojoj prigodi.

Na kućištu od nehrđajućeg čelika ima i jednosmjerno rotirajući ronilački okvir s poliranim zelenim keramičkim umetkom i Grand-Feu bijelom emajliranom skalom vremena zarona, a na kućištu je vidljiv i novi helijski ventil s poliranim utisnutim “He” na 10 sati.

Ovaj novi Seamaster Diver 300M pokreće samonavijajući Omegin Co-Axial Master Chronometer 8800 s posebnom luksuznom izvedbom koja uključuje i presvlaku od rodija na rotoru i mostovima, a otporan je na utjecaj magnetnog polja do 15.000 gausa. Sat je moguće dobiti s poliranom narukvicom od nehrđajućeg čelika, ali i sa zelenim gumenim remenom.

Vodootpornost je zajamčena do 300 metara, kao što i obećava ime legendarnog modela, a cijena za model s čeličnom narukvicom kreće se oko 5700 eura, dok ovaj sat na zelenoj gumenoj narukvici možete dobiti za oko 5400 eura.

+ posts