Možete li se nositi s ovoliko crne boje? Omegin ronilački model jednostavnog naziva “Black Black” njeguje “stealth” izgled i čini se da je mnogima vrlo lijep.

Seamaster Diver 300M postaje potpuno crn na crnom, što možete zaključiti iz njegovog slatkog imena, a morate priznati da ovo ime i sam izgled sata imaju dozu tajnovitosti. Ovo je zapravo svojevrsni festival monokromatske ljepote u potpunosti izveden u crnoj boji u svom najekstremnijem obliku.

Njegov zatamnjeni brojčanik koji sadrži crne PVD indekse i skeletirane kazaljke s crnim premazom, nasuprot crnom valovitom uzorku u visokotehnološkom, ponovo crnom, keramičkom kućištu promjera 43.5 milimetara uistinu je zagonetna i pomalo zastrašujuća varijanta na ruci nekog ronioca. Naravno, ronilački prsten je crn, a sve to lijepo stoji na crnoj gumenoj narukvici.

Ipak, okrenete li sat, kroz safirno staklo na poleđini vidjet ćete rotor Calibra 8806 koji nije crni, a slova utisnuta u njega su crvena. Možda su se dizajneri umorili od vrne boje?

Inače, model Seamaster Diver 300M Black Black ima sve značajke ronilačkog sata pa čak i helijski ventil koji je smješten na poziciji 10 sati. Vodootpornost je zajamčena do 300 metara dubine, a maloprodajna cijena ovog crnog ronilačkog modela iz Omegine radionice je oko 7200 eura.

+ posts