Nova imena u Ronilačkoj Kući Slavnih

96

Međunarodna ronilačka kuća slavnih, odnosno International Scuba Diving Hall of Fame (ISDHOF) objavila je osobe koje će ove godine postati članovi toga prestižnoga kluba. 

Redom su to Bill High, Peter Hughes, Albert Jones, Wally Muller i Dimitrij Rebikoff. 
Bill High zaslužan je za velik doprinos znanosti o podvodnom okolišu, kao i razvoju standarda za sigurnosne pregled ronilačkih cilindara. 
Kapetan Wally Muller nagrađen je zbog svog doprinosa ronilačkoj industriji na području Velikog Koraljnog Grebena i Koraljnog mora. 
Parižanin ruskog porijekla Dimitrij Rebikoff poznat je u ronilačkom svijetu kao osoba koja je doprinijela razvoju podvodnih kamera i druge tehnološke opreme, kao i po brojnim djelima o ronjenju. 
Doktor Albert Jones našao se pak u ovom prestižnom društvu zbog razvijanja ronilačkih asocijacija i klubova, kao i zbog rada sa studentima te na zaštiti okoliša i pomorstva. 
I na kraju, veteran Peter Hughes dao je značajan doprinos poboljšanju iskustva klijenata u industriji ronilačkog turizma, kao i u razvoju industrije ronilačkih krstarenja, ali i u borbi za zaštitu okoliša.