Mokro ronilačko odijelo naziva Semi-Tech dolazi iz Northern Divera, a ponosno su ga predstavili vodeći ljudi kompanije.

Radi se o trodijelnom ronilačkom odijelu izrađenom od Yamamoto superstretch neoprena, a sastoji se od 5,5 milimetarskog polusuhog odijela, 6,5 milimetarskog shorty odijela i 5 milimetarske superventilirajuće kapuljače.

Sustav Semi-Tech može se nositi kao komplet pri čemu je 6,5 milimetarsko shorty odijelo zapravo nadodijelo za hladne urone, a za toplije vode može se koristiti bez shorty-ja ili u tropskim vodama samo shorty. Osim toga, tu je i tri milimetarski neoprenski prsluk tvrtke “Thermal Shield” dizajniran da pruži dodatnu zaštitu za prsa i leđa. Semi-Tech odijelo također se može pohvaliti plišanom unutarnjom podstavom zaduženom za udobnost i toplinu.

Zapravo, ovo mokro ronilačko odijelo konstruirano je da ponudi rješenje za ronjenje tijekom cijele godine jer sustav pruža izvrsnu toplinsku zaštitu u zahtjevnim uvjetima na niskim temperaturama, a modularnost mu jamči udobno korištenje i u tropskim uvjetima.

Visokokvalitetna neoprenska konstrukcija osigurava da svi dijelovi sustava budu robusni i trajni, a opet gipki i fleksibilni pa je udobnost iznad očekivane, a sloboda kretanja tijekom ronjenja nevjerojatna. Patentni zatvarači su plastični i postavljeni su na sva strateška mjesta čime je jednostavnost oblačenja i skidanja ovog odijela dovedena na zavidnu razinu.

Maloprodaja cijena mokrog ronilačkog odijela Northern Diver Semi-Tech je oko 320 eura.