Neka budu boje

100

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver zasjao je u paleti s četiri vesele boje.

U dosadašnjim izdanjima tijekom šest godina AP je predstavio pet različitih varijanti ovog modela i sve na neki način vuku korijene od njihovih prvih ronilačkih modela. Riječ je o jedinstvenom spoju luksuza i sportskog stila superiornih tehničkih karakteristika.
Ova kolekcija razigranim bojama poprilično se ističe te suprotstavlja moderan pristup klasičnom uz zadržavanje svih dragocjenih obilježja modela. Zelena, žuta i narančasta varijacija Royal Oak Offshore Divera zasigurno će naći poklonike među ljubiteljima preciznih instrumenta iz poznate “obitelji” Audemars Piguet, a onima naviklim na ozbiljnije tonove ostaje plava sa žutim umetcima. 

Čelično kućište prepoznatljiva oblika promjera je 42 milimetra i debljine 14,75 milimetara, staklo je safirno, a narukvica gumena u boji brojčanika. Na brojčaniku je i poznati uzorak “Méga Tapisserie”, a prva četvrtina unutarnjeg ronilačkog prstena naglašena je bojom brojčanika. Bočne komande i krunica su crne, keramičke, a mehanizam koji pokreće sat je samonavijajući AP Calibre 3124/3841 s rezervom snage od 50 sati. Preciznost izrade je na najvišoj razini, a o izdržljivosti ovog modela nije potrebno posebno pričati.
Iako je AP-ov prirodni element luksuz, a ne voda, radi se o ronilačkom modelu pa je vodootpornost zajamčena do 300 metara dubine.
Zadatak za prave kolekcionare (dubokog džepa) je skupiti sve boje!