Organizatori Deep Weeka objavili su tri nova datuma i mjesta na kojima će se održavati ovaj jedinstveni festival ronjenja na dah 2023. godine.

Deep Week dovodi najbolje svjetske ronioce na dah, instruktore ronjenja na dah i stručnjake iz cijelog svijeta na jedno spektakularno mjesto. Bit će tu Alexey Molchanov, Amber Bourke, William Trubridge, Vitomir Maričić, Goran Čolak, Guillaume Néry, Natalia Zharkova, Andriy Khvetkevych i mnoga druga svjetski poznata imena freedivinga pa je to prava prilika za sve ronioce na dah da nauče nešto od najboljih.

Cijeli tjedan svi koji se prijave i dođu mogu steći nova znanja, iskustva i poznanstva u freediving svijetu te poboljšati svoje sposobnosti ronjenja na dah. Tijekom sedmodnevne obuke sudionici mogu pohađati bilo koju razinu tečaja ronjenja na dah, ovisno o već položenim tečajevima. Čak i oni koji nikada nisu pohađali tečaj ronjenja na dah mogu pohađati osnovni tečaj pod vodstvom najpoznatijih svjetskih freedivera – trening na Deep Weeku prikladan je za sve razine ronilaca na dah.

Cijena sudjelovanja na jednom Deep Weeku 2023. je 830 eura, a održat će se tri manifestacije, jedan tjedan na Filipinima u Coronu, jedan tjedan na Baliju i jedan tjedan u Hrvatskoj na Cresu.

Deep Week na Filipinima održat će se od 18. do 25. ožujka 2023., a ulaznice možete rezervirati na ovom linku. Treninzi na Filipinima održavat će se u jezeru Barracuda koje je ispunjeno najnevjerojatnijim vapnenačkim strukturama nalik na katedrale, a dubina mu je 40 metara.

Deep Week na Baliju održat će se od 22. do 29. travnja 2023., a ulaznice možete rezervirati na vom linku. Inače, Bali Deep Week najsličniji je festivalu, a roni se u gradiću Amed. Atmosfera je uvijek odlična, uvjeti ronjenja su spektakularni, hrana je izvrsna, a ronioci na dah rade ono što ronioci na dah rade – rone duboko!

Deep Week u Hrvatskoj održat će se od 10. do 17. lipnja 2023., a ulaznice možete rezervirati na ovom linku. Radi se najtraženijem Deep Week ikada, a roni se na Cresu, u mirnom moru i na velikim dubinama koje su dostupne odmah s obale!

Organizatori nude 10% popusta za rano prijavljivanje na bilo koji od navedenih Deep Week treninga za sve rezervacije u idućih tjedan dana (samo koristite kod EARLYDIVER kada se odjavljujete).

+ posts