Određeni su datumi za održavanje četvrtog foruma rebreatheraša koji će se održati u starom kampusu Sveučilišta Malta u Valletti na Malti!

Preliminarna web stranica za ovaj forum, kontakt forma i prijave su otvorene, a organizator (Michael Menduno) najavljuje održavanje foruma od 20. do 22. travnja 2023.

Svrha ovog znanstvenog i poslovnog sastanka je unaprijediti znanje ronilačke zajednice u vezi s rebreather tehnologijom i upotrebom zatvorenog kruga disanja u ronjenju s ciljem poboljšanja sigurnosti i performansi ronjenja s rebreatherom. Zbornik radova sa skupa bit će objavljen i javno dostupan, a tijekom foruma bit će organizirani i zaroni na olupine. Pomoć pri organizaciji ronjenja pružaju RAID i Heritage Malta, a četvrti Rebreather Forum sponzoriraju DAN Europe, PADI, DAN i Heritage Malta.

Više informacija o predstojećem okupljanju rebreatheraša možete pronaći na ovom linku, a ako ste zainteresirani biti sponzor, sudjelovati i/ili izlagati na četvrtom Rebreather Forumu, možete kontaktirati organizatora izravno putem e-maila: m2@rebreatherforum.tech.