Mares preuzeo rEvo rebreathere

29

Najpoznatija svjetska kompanija za proizvodnju ronilačke opreme, Mares, objavila je da je preuzela belgijskog proizvođača rebreathera, tvrtku rEvo.

Tom je prilikom glavni direktor rEva Paul Raymaekers kazao: “Nakon više od 10 godina stvaranja, razvijanja i širenja rEva, uvidjevši kako nitko od mojih nasljednika ne može nastaviti s ovim poslom, spoznao sam da je jedini način da rEvo i dalje funkcionira taj da nađem partnera. I to jakog partnera koji je već u ronilačkoj industriji i koji ima snage i volje nastaviti posao. Trebali su mjeseci pregovora i razgovora da privedemo posao kraju. Kao rezultat toga 01. srpnja potpisan je ugovor kojim Mares kupuje 100 posto rEva”. 
Dodao je kako su dugo vremena rebreatheri bili zasebna niša u ronilačkoj industriji, namijenjena isključivo tehničkom ronjenu, a da je cilj novog partnerstva proširiti zajednicu korisnika rebreathera kako bi bili dostupniji, ali ne gubeći na kvaliteti i performansama. Raymaekers će idućih godina ostati na čelu rEva kao direktor. “Preuzimanje rEva još je jedan primjer naše stalne potrage za kvalitetom. REvo će osnažiti naš brend i kompletirati XR liniju i našu ponudu”, kazao je Gerald Skrobanek, predsjednik Maresa.

+ posts