SCUBAlife magazin već 13 godina redovito objavljuje novosti, savjete, priče, donosi reportaže iz svih dijelova svijeta, prati zanimljivosti i ostale vijesti koje se tiču ronilaca te aktivno sudjeluje u ronilačkom životu u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori.

Svaka tri mjeseca luksuzno tiskano izdanje SCUBAlife magazina dolazi u ruke našim vjernim pretplatnicima, a možete ga kupiti i na kioscima i u VBZ knjižarama, ili naručiti tiskano ili digitalno (PDF) izdanje na našem SCUBAstore-u.

U novom broju SCUBAlife magazina donosimo veliku reportažu o ronilačkim lokacijama Južne Dalmacije, a onda i putovanje podmorjem najjužnijeg dijela hrvatskog Jadrana koji krije neke od najljepših ronilačkih lokacija Hrvatske.

Tema koja će zanimati podvodne fotografe je u našoj stalnoj rubrici Dossier koja u ovom broju predstavlja 11 najutjecajnijih podvodnih fotografa svijeta, a ono što bi trebali znati svi ronioci obradili smo u rubrici savjeti – kako izabrati i kako pravilno koristiti kompenzator plovnosti.

Za zaljubljenike u wreck diving i podmorsku povijest donosimo intrigantnu priču o Graf Zeppelinu, jedinom njemačkom nosaču aviona iz Drugog svjetskog rata čija je olupina bila obavijena velom tajne i otkrivena je tek nedavno u Baltiku.

Tu je i kolumna doktora Marija Franolića koja će pojasniti koje su razlike između žena i muškaraca u ronjenju te ženama dati neke specifične smjernice za ronjenje tijekom ciklusa, poslije trudnoće, ronjenju s filerima, botoxom, implantatima…, a kolumna doktora znanosti Ivana Drviša freediverima će demistificirati njihovog najvećeg neprijatelja – shallow water blackout.

Za ljubitelje putovanja donosimo zanimljivu reportažu iz turskog Kaša u čijem podmorju se kriju potopljeni avion, tenk, replike promenade hrama u Efesu, skulpture iz grčke mitologije i još mnogo toga. One koje zanimaju udaljenije ronilačke destinacije obradovat će reportaža o Venecueli, klasičnoj karipskoj ljepotici čije podmorje ostavlja bez daha.

Naravno, i u ovom broju donosimo neke novosti i zanimljivosti iz ronilačkog svijeta i još mnoštvo tema koje vrijedi pročitati, a SCUBAlife magazin možete kupiti na kioscima, u VBZ knjižarama ili ga naručiti putem našeg SCUBAstore-a ili putem e-maila upitom na: info@scubalife.hr.