Novo Audazovo viđenje klasičnog ronilačkog sata možete nositi svakodnevno i vjerno će vas pratiti tijekom radnog dana, ali svoju puninu doživljava kad padne mrak!

Klasična crna ili čista bijela, prigušena plava ili zelena pastelna boja koja krasi brojčanike nove serije Tri-Hawk T25 otkrit će vašu tamnu stranu, ronioca koji voli opuštanje kad se svjetla ugase.

Novi Tri-Hawk T25 osmišljeni su kako bi sjajili izvanrednim sjajem u mraku. Nenatrpani, nesputani i nespremni na kompromise u uvjetima slabog osvjetljenja, njihovi brojčanici hladnih boja obilato su tretirani Super-LumiNova premazom. Ovakav tretman ukomponiran s T25 Tritium cijevnim kazaljkama lako će nadmašiti većinu ronilačkih satova u mraku dubina. S tim umu možemo reći da je ovaj model prije svega noćna ptica koja odlično oponaša modernu dnevnu varijantu poslovnog sata.

Kombinacija fine završne obrade, robusnih mogućnosti i funkcionalnosti ronilačkog sata čini ovaj model pravim predstavnikom svoje marke koja ne skriva ronilačku genetiku, a novim modelom hrabro nadilazi ono što se može očekivati od tipičnog, svakodnevnog ronilačkog sata.

Kućište je izrađeno od nehrđajućeg čelika promjera 43 milimetra i uzdiže se do 14 milimetara u visinu omogućujući ovom satu da bez napora klizne ispod manžete poslovne košulje. Elegantna H-link brušena i polirana narukvica od punog nehrđajućeg čelika upotpunjuje dnevni dojam poslovnog sata.

Njegov brojčanik skladno je uravnotežen s otvorom za dan i datum na poziciji tri sata koji je prekriven i zaštićen safirnim staklom otpornim na ogrebotine s antireflektirajućim premazom. Jednosmjerni okvir nadopunjen je umetcima od nehrđajućeg čelika s izdignutim i poliranim stupnjevima postavljenim na mat pozadinu, povećavajući njegovu ronilačku funkcionalnost jačanjem kontrasta.

Stražnja strana kućišta pruža izvanredan pogled na automatski mehanizam TMI – NH36 koji je poznat po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti, vodootpornost je zajamčena do 200 metara, a cijena je zaista prihvatljiva – oko 600 eura.

+ posts