Evo nam jednog novog, trendi, kompaktnog ronilačkog modela za žene i muškarce s malim “ubodom na poleđini” od gotovo stoljeća starog njemačkog proizvođača satova Laco.

Naime, svaki novi model iz Lacove nove obitelji “Scorpions” srednje veličine dobiva ugravirani motiv škorpiona na stražnjoj strani kućišta. 

Kolekcija nudi pet pojedinačnih boja od kojih svaka simbolizira neku posebnost i nastoji se svidjeti određenoj skupini ronilaca. Atlantik (plava) priziva uzburkani ocean, Amazona (zelena) gusto lišće džungle, Mojave (narančasta) gorući pustinjski pijesak, a Himalaya (stari tricij) planinske avanture.

Kao odgovor na brojne zahtjeve kupaca Laco je svojoj kolekciji dodao novu, srednju veličinu (promjer kućišta je 39 milimetara) koja odlično pristaje na muško i žensko zapešće 

Sportski izgled, tehnički detalji te varijante boja i remena preuzeti su s većih modela, a imena također podsjećaju na već poznate članove serije: Himalaya, Mojave, Amazon i Atlantik. Iako su ovi modeli doista manje varijante Laco Scorpionsa, jednako su hrabri i robusni kao i njihova veća braća.

Safirno staklo premazano je antireflektirajućim premazom, a samonavijajući mehanizam Laco 200 baziran je na mehanizmu Sellita SW 200.

Vodootpornost je zajamčena do 300 metara dubine, a svi modeli sada su dostupni po cijeni od 930 eura (s gumenim remenom ili NATO tekstilnim remenom) ili 980 eura (s metalnom narukvicom).

+ posts