Iz Ikelitea stiže kućište za Nikon D5300

48

Imajući u vidu vrhunske karakteristike svestranog fotoaparata D5300 stručnjaci iz Ikelitea izradili su novo kućište koje dostojno prati sve mogućnosti ovog D-SLR-a.

Nikon D5300 opremljen je inovativnim senzorom DX formata s 24,2 megapiksela koji omogućuje snimanje visokokvalitetnih fotografija punih detalja, a moguće je i snimanje videozapisa pune HD razlučivosti uz 1080/50/60p. Riječ je o prvom Nikonovom D-SLR fotoaparatu koji ima mogućnost spajanja na Wi-Fi mreže i ugrađeni GPS.
Novo Ikeliteovo kućište potpuno je prilagođeno Nikonu D5300 tako da je funkcionalnost podvodnog snimanja istovjetna onoj iznad vode. Ugrađena TTL (“Through the Lens”) bljeskalica zapravo unapređuje fotografije, omogućujući precizniju prilagodbu ekspozicija, a podešavanje je moguće direktno putem komandi na stražnjoj strani kućišta tako da se uopće ne mora micati ruka s kućišta. Izrađeno od izdržljivog polikarbonata, ovo kućište omogućuje snimanje do 60 metara dubine, a Ikelite nudi i širok raspon dodatne opreme za snimanje pod vodom. 

+ posts