InterDive – ronilački sajam na Bodenskom jezeru

98

Čini se da će se ove godine u Europi održati samo jedan ronilački sajam. Naime, kako sada stvari stoje, od 23. do 26. rujna 2021. održat će se ronilački sajam InterDive u Friedrichshafenu na obali Bodenskog jezera.

To će biti deveti InterDive sajam, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi relevantni proizvođači ronilačke opreme, distributeri, asocijacije i sve ostalo što ronilačka industrija nudi.

Osim toga, održat će se širok raspon prezentacija uživo, tombola i aukcija u kojima će sudjelovati i posjetitelji. Kako bi se sajam odvijao na najsigurniji mogući način, organizatori će blisko surađivati s lokalnim vlastima i bit će na snazi najnovije smjernice i propisi vezani za COVID-19.

Inače, Friedrichshafen je već godinama mjesto susreta ronilačke scene, a Bodensko jezero privlači mnoge ronioce iz cijele Europe. Organizatori najavljuju da će ovo izdanje sajma, unatoč koroni, sveobuhvatno predstaviti ronjenje sa svim njegovim aspektima te da će atraktivna i informativna ponuda proizvođača ronilačke opreme te ronilačkih centara iz cijelog svijeta posjetiteljima iz Europe biti zanimljiva i korisna. Na ovom sajmu tako ćete moći kupiti ronilačku opremu, ali i rezervirati putovanja i ronjenja po sajamskim cijenama.

U sajamskoj dvorani dostupan je besplatan WiFi, a ulaznice za odrasle koštaju osam eura.

+ posts