Garmin Descent Mk2S najmanje je ronilačko računalo dizajnirano za svakodnevno korištenje, a sadrži više načina rada te funkcije multisport treniranja i pametne funkcije za avanture ispod površine vode i na kopnu.

Descent Mk2S idealno je ronilačko računalo za žene i one s manjim zapešćima – dizajnirano je za svakodnevno nošenje i maksimalnu funkcionalnost. Ovaj uređar opremljen je inovativnom tehnologijom za ronioce i najtraženijim Garmin sportskim profilima aktivnosti i wellness značajkama. Ovo je manja i modernija alternativa onome što je trenutno dostupno na tržištu ronilačkih računala, Mk2S ima 1,2-inčni safirni zaslon čitljiv na sunčevoj svjetlosti, kućište od 43 milimetra i izmjenjive QuickFit remene od silikona, kože i metala.

Descent Mk2S je ronilačko računalo s podrškom za više načina ronjenja: za ronjenje sa zrakom ili s mješavinom plinova (uključujući nitrox i trimix), ronjenje s mjeračem, ronjenje na dah, podvodni ribolov na dah i ronjenje s uređajem zatvorenog kruga disanja (rebreather). Mk2S označit će ulazne i izlazne točke u vodi pomoću satelitske potpore s više GNSS-a i uključuje podvodni troosni kompas. Ronioci mogu pogledati dubinu, vrijeme ronjenja, temperaturu, NDL / TTS, brzine zarona / izrona, mješavinu plina, PO2, N2 zasićenje, informacije o dekompresiji / sigurnosnom zaustavljanju, vrijeme i još mnogo toga izravno na zapešću. Mogu i brzo prilagoditi svoje načine ronjenja odabirom dodatnih zaslona koji sadrže podatkovna polja koja bi željeli vidjeti.

Koristeći alat Explore ronioci mogu planirati svoje sljedeće putovanje pregledavanjem popularnih ronilačkih mjesta koja su ocijenili i recenzirali drugi korisnici s korisnim informacijama poput vremenskih uvjeta i ronilačkih dnevnika s tog mjesta. U aplikaciji pratite opremu koja se koristi za svako ronjenje.

Descent Mk2S ujedno je i vrhunski multisport GPS pametni sat s cjelodnevnim praćenjem zdravlja, ugrađenim sportskim aplikacijama i još mnogo toga. Predstavlja vodeće zdravstvene funkcije za žene, uključujući praćenje menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće, kao i cjelodnevno disanje i napredno praćenje spavanja koje procjenjuje lagane, duboke i REM faze sna. Nakon buđenja, korisnici mogu pregledati svoje spavanje na satu kako bi vidjeli imaju li kvalitetan san potreban da bi se osjećali odmorenima.

Descent Mk2S može se upariti s pametnim telefonom pa će primati notifikacije za pozive i poruke, a tu je i Garmin Pay za beskontaktno plaćanje i pohranjivanje glazbe. Descent Mk2S ima trajanje baterije do sedam dana u načinu rada pametnog sata i do 30 sati u načinu ronjenja.

Kada se upari s kompatibilnim Garmin inReach satelitskim uređajem za komunikaciju korisnici mogu slati i primati poruke s Descent Mk2S sata i kada je to potrebno, pozvati pomoć.

Descent Mk2S dostupan je u tri boje – zlatni sa silikonskim remenom u boji pijeska, sivi DLC s crnim silikonskim remenom i mineralno plavi sa silikonskim remenom – može se kombinirati s QuickFit remenima za svaki stil. Cijena je od 8.690,00 kuna.

+ posts