Profinjeni britanski stil u suradnji sa švicarskom urarskom tehnologijom rezultirao je klasičnim ronilačkim satom koji ne može proći neprimijećeno.

Radi se o modelu koji se dizajnom vraća u sedamdesete godine, a materijali i tehnologija su suvremeni. Tako je čelično kućište promjera je 41,5 milimetar oblika klasičnog jastuka s naglašeno zakrivljenim rubovima, a narukvica, čelična ili gumena, slijedi taj klasični, zakrivljeni oblik. Naravno, narukvice su prilagođene roniocima pa je gumena narukvica zapravo klasična ronilačka narukvica s ronilačkom kopčom, ali i čelična ima produžetak za nošenje na mokro ronilačko odijelo i sigurnosnu kopču koja jamči da se sat neće slučajno otkvačiti, bez obzira na dubinu. Ronilački prsten je unutarnji, a od dvije krunice na kućištu jedna je čelična, a druga brončana. Brončana služi za namještanje ronilačkog prstena, dok je čelična zadužena za kazaljke vremena. Mehanizam koji pokreće ovaj “moderni klasik” švicarska je ETA 2824-2 Elaboré Non-Date s prilagođenim rotorom na kojem su ugravirani Farerovi valovi.

Sat dolazi u tri varijante; s mat crnim brojčanikom, s plavim brojčanikom ili s bijelim brojčanikom i narančasto-crvenim dijelom ronilačkog prstena. Zanimljivo je i da su brtve na satu dizajnirane tako da pritisak vode na kućište dodatno stisne brtve i time osigurava vodootpornost do 300 metara dubine. Cijena ovog britansko–švicarskog ronilačkog dragulja je oko 11 tisuća kuna.