Podvodna kućište za pametne telefone polako ulaze u svijet ronjenja, a DiveVolk Seatouch je kućište koje pretvara vaš pametni telefon u podvodnu kameru, ali i osobnog pomoćnika za podvodne avanture.

Radi se o kućištu za najnovije modele iPhonea (iPhone 14, 14 Pro, 14 pro Max) koje omogućuje korištenje smartphonea pod vodom dodirivanjem zaslona! Dakle, ovo kućište ima zaslon osjetljiv na dodir, a to je novost u svijetu podvodnih kućišta za smartphone. Zapravo, Seatouch 4 Max briše granicu između kopna i mora.

S patentiranim podvodnim zaslonom osjetljivim na dodir Seatouch 4 Max nudi besprijekorno sučelje koje jednako glatko radi pod vodom, kao i na kopnu pa možete koristiti razne aplikacije namijenjene roniocima, a kameru na vašem iPhoneu možete iskoristiti u punom opsegu sa svim značajkama koje ima i na kopnu.

Naravno, sigurnost iPhonea je glavni prioritet pa je ovo podvodno kućište koncipirano tako da ga nakon ronjenja ne morate otvarati, već normalno koristite smartphone u kućištu sa svim njegovim funkcijama. DiveVolk Seatouch 4 Max omogućuje korištenje prednjih i stražnjih kamera iPhonea za podvodne snimke koje zaista mogu biti vrhunske kvalitete, a možete snimati i podvodne selfie fotografije i video uratke kao i na kopnu.  

Uz DiveVolk Seatouch 4 Max moguće je kupiti i niz dodataka kao što su širokokutne leće, leće za makro fotografiranje, razne filtere, podvodnu rasvjetu, držače i još mnogo toga pa svoj iPhone zaista možete pretvoriti u profesionalni podvodni fotoaparat!

Vodootpornost ovog kućišta zajamčena je do 60 metara dubine, što je daleko više od potreba rekreativnih ronilaca, a cijena mu je oko 200 eura.