Satovi Deep Blue svojim najnovijim i najboljim izdanjem pokazali su da utjelovljuju svestranost modernog mehaničkog ronilačkog sata.

Potpuno neočekivano Deep Blue je predstavio veličanstveni otvoreni brojčanik s očaravajućim unutarnjim sjajem mehanizma koji pokreće pravi ronilački sat! Nova kolekciju svojim kreativnim zaokretom s otvorenim brojčanikom roniocima omogućuje da svoj alat nose i kao pravi nakit koji ne skriva unutarnji sjaj!

Model se isporučuje u dvije veličine kućišta, manje je promjera 40 milimetara, a veće 44 milimetra. Oba kućišta opremljena su reljefnim keramičkim ronilačkim prstenom i safirnim staklom sprijeda i straga kroz koje se pruža spektakularan pogled na mehanizam sata.

Naravno, za ovakav model potreban je i precizan, ali i zanimljiv mehanizam, a u Deep Blueu su se odlučili za tri samonavijajuće varijante Seiko mehanizama: kalibar NH 70, 71 i 72. Dodatnu draž ovom modelu daje jarko plavo osvjetljenje mehanizma koje omogućuje švicarski BGW9 Superluminova premaz.

Osim klasičnog brušenog nehrđajućeg čelika, u kolekciji se također nude modeli s IP završnom obradom u crnoj boji, kao i modeli s okvirom i krunama tretiranim IP zlatom, a svi modeli vodootporni su do impresivnih 300 metara.