Moda nadahnuta vojnicima postala je bezvremenski stil koji je zauzeo ormare modernih muškaraca.

To je stilska osnova za one koji cijene robusniju, utilitarniju estetiku, a taj trend vrijedi i za mehaničke ronilačke satove – vojni šik je oličenje tog stila.

Tako je i novi ronilački model Deep Blue s čvrstim, laganim kućištem izrađenim od polikarbonata poprimio obilježja borbenog sata, a dizajniran je da izdrži svaku situaciju u kojoj se nađe.

Bilo da ste na bojnom polju, ispod valova, opuštate se uz bazen ili jednostavno s manšetom elegantnog džempera u prohladnoj jesenskoj večeri, ovaj model uklopit će se savršeno u takav stil i nigdje neće proći neprimijećeno.

Čarolija se nastavlja i u mraku (kao što je to slučaj sa svim Deep Blue-ovim satovima) jer ovaj model dolazi T100 tricijskim cijevima koje svijetle pa je uvijek lako vidjeti sve markere i kazaljke, a utješna svjetlost u dubini itekako znači svakom roniocu.

Daynight Stealth OPS Carbon pokreće pouzdani samonavijajući Seiko mehanizam NH 35 s datumom, a smješten je u izdržljivo karbonsko kućište promjera 44 milimetra koje jamči vodootpornost do 300 metara.

Raznovrsnost kombinacija boja na brojčaniku i narukvici omogućuje da svaki ronilac nađe sebi odgovarajući dizajn, a cijena ovog military modela zaista je prihvatljiva i kreće se oko 300 eura.

+ posts