Davidoff Velocity Diver

31

Davidoff sigurno nije ime koje na prvi pogled asocira na vodu ili ronjenje, ali razmislite malo! Ime njihovog poznatog parfema koji je u prodaji već više od desetljeća je “Cool Water”!

Davidoff je ove godine na sajmu satova u Baselu predstavio svoju kolekciju pravih ronilačkih satova pod nazivom Velocity Diver. 
Mogućnost izbora i kombiniranja gumenih (crna ili plava) ili metalnih narukvica te brojčanika u plavoj, srebrnoj ili crnoj boji omogućit će svakom zaljubljeniku u ronilačke satove da nađe sebi najprikladniju varijantu. Kućište ovog preciznog ronilačkog sata je od nehrđajućeg čelika i promjera je 42 milimetra. Takvim, uvjetno rečeno malim promjerom, naglašena je profinjenost, a švicarski samonavijajući mehanizam s rezervom snage od 42 sata ukazuje na sofisticiranost i predanost detaljima koji se kriju unutar samog mehanizma. Gumeni i PVD umetci na kućištu i krunici diskretno ističu ronilačku notu te štite od oštećenja prilikom ronjenja. Kupolasto safirno staklo obostrano je premazano antireflektirajućim premazom, a luminiscentni markeri na brojčaniku, kazaljkama i ronilačkom prstenu decentni su, ali dobro vidljivi u mraku.
Vodootpornost je zajamčena do 300 metara dubine. Miriši na dobro?

+ posts