DAN već 40 godina pomaže profesionalnim ronilačkim tvrtkama i roniocima da budu spremniji za rješavanje izvanrednih situacija.

U skladu s ovom misijom, a u svjetlu nepredviđenih okolnosti s kojima se suočava ronilačka industrija u vrijeme korona krize, DAN Grupa produljit će rok trajanja polica osiguranja za 90 dana za sve sadašnje osiguranike.

Ovo financiranje DAN-ovih klijenata primjenjuje se na sve osiguranike od prvog svibnja 2020. Tako će police DAN osiguranja koje redovno ističu do 31. svibnja 2020. sada vrijediti do 29. kolovoza 2020. Osiguranici ne moraju podnositi nikakav zahtjev, već je ova akcija automatska pa će svi klijenti biti obuhvaćeni i primit će obavijest o ovom besplatnom produljenje trajanja police ronilačkog osiguranja.

“DAN ostaje posvećen roniocima i učinit ćemo sve što je moguće kako bismo pomogli svojim članovima da lakše prebrode ova teška vremena. Uvjereni smo da će ovaj program koji DAN u potpunosti subvencionira značajno olakšati financijsko naprezanje koje je ronilačkim tvrtkama nanijela pandemija bolesti Covid-19”, rekao je predsjednik DAN-a i izvršni direktor Bill Ziefle.

+ posts