Black Phantom

122

Moderan izgled Tag Heuerove ronilačke perjanice Aquaracer 300M Ceramic uzburkao je strasti ljubitelja ronilačkih satova.

Radi se o prekrasnom, preciznom instrumentu koji svojom pojavom djeluje vrlo ozbiljno, a ipak dovoljno moderno da ga na ruci požele i mlađe generacije ronilaca. 
Antracitni pjeskareni brojčanik s diskretnim sivim oznakama na kazaljkama i satima nevjerojatno je dobro vidljiv i u tami, a 43 milimetarsko titanijsko kućište, također pjeskareno crnim titanij karbidom, naglašava karakter tamnog ratnika dubina. U jednosmjerno rotirajući ronilački prsten s keramičkim umetkom ugravirane su sive oznake koje su također jasno vidljive u dubini, a safirno staklo tretirano je antireflektirajućim premazom. Krunica je, u duhu instrumenta, pjeskarena istim crnim titanij karbidom i s bočnim komandama kronografa čini cjelinu koja zaokružuje ukupni dojam sata.
Mehanizam koji pokreće Black Phantom je samonavijajući Tag Heuer Calibre 16, a sat dolazi s najlonskom narukvicom i ronilačkom kopčom. Vodootpornost je zajamčena do 300 metara dubine.
Cijena ovog modela pozicionirana je oko 3.000 eura (oko 23.000 kuna).