Kineska marka ronilačkih odijela donedavno je bila poznata samo u Aziji, ali agresivnim marketingom i ulaganjem u ambasadore širi se na cijeli svijet.

Nakon što su sponzorirali nekoliko AIDA i CMAS svjetskih prvenstava u ronjenju na dah tijekom posljednje dvije godine, Bestdive brzo stječe popularnost među profesionalnim roniocima na dah iz raznih zemalja izvan Azije.

Tako danas svjetski priznati freediveri kao što su Alenka Artnik iz Slovenije, Jennifer Wendland i Stefan Randig iz Njemačke, Francuz Stephane Tourreau, Švicarac Florian Burghardt, Mađarica Fatima Korok, Helena Bourdillon iz Engleske, Kanađanka Sheena Mcnally, Amerikanac Lance Lee Davis i Anas Chair iz Maroka koriste Bestdive mokra ronilačka odijela i svi postaju ambasadori ove kineske tvrtke.

Kao materijal za proizvodnju svojih ronilačkih odijela Bestdive koristi japanski Yamamoto neopren. Radi se o vrhunskom materijalu iz Japana koji koriste najbolji svjetski ronioci na dah i triatlonci. Yamamoto neopren dobiva se iz vapnenca koji sadrži 99,7% karbonata, a Bestdive cijeli svoj asortiman ronilačkih odijela izrađuje od Yamamoto profesionalnih ronilačkih materijala.

Bestdive je pažnju posvetio i dizajnu pa isporučuju zaista mnoštvo različitih ženskih i muških modela, debljina, boja… Osim toga, Bestdive sada nudi besplatnu dostavu diljem svijeta za sve kupnje iznad 190 eura u njihovoj online trgovini. Prilikom kupnje potrebno je samo upisati promo kod FREESHIP2022 koji vrijedi do 31. prosinca 2022.

Naravno, kinesku robu još uvijek pomalo prati stigma nekvalitetne, ali za ova ronilačka odijela to ne možemo reći. Zapravo, budimo iskreni pa priznajmo da i mnoge renomirane marke ronilačkih odijela koje svoje sjedište imaju u Europi ili SAD-u najčešće proizvode ta odijela u Aziji (uglavnom u Kini) pa ih onda distribuiraju iz Europe ili SAD-a.