Pogled u plavo nastavlja sa svojim gostovanjima u cilju promocije Hrvatske kao ronilačke destinacije, ljepota hrvatskog podmorja i ronjenja kao aktivnosti, a idućeg vikenda (drugog i trećeg srpnja) dolazi u grad Rab pa će ronjenje postati dostupno svim građanima i posjetiteljima grada Raba.

U organizaciji Grada Raba, Turističke zajednice grada Raba i Plave promocije prepoznatljivi montažni 10 metarski bazen projekta Pogled u plavo smjestit će na Trgu Sv. Kristofora te će svi posjetitelji, a posebno djeca imati jedinstvenu priliku uživati u čarima i ljepotama ronjenja uz edukativnu podršku ronilaca Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske s naglaskom na važnost sigurnosti u ronjenju.

Za sve zainteresirane posjetitelje besplatna probna ronjenja s punom ronilačkom opremom u kontroliranim uvjetima i uz stručno vodstvo instruktora ronjenja bit će omogućena 2. srpnja 2022. od 10:00 sati do 21:00 sat i 3. srpnja od 10:00 sati do 18:00 sati na Trgu Sv. Kristofora u Rabu.

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen projekta Pogled u plavo posjetitelji će imati priliku razgledavati ljepote podmorja promatrajući podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena te pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Posjetitelji Pogleda u plavo ronit će uz sigurnost i stručno vodstvo ronilaca Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske uz podršku Kluba podvodnih aktivnosti Amfora.

Projekt Pogled u plavo održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, dok su medijski pokrovitelji projekta Narodni, Morski.hr, SCUBAlife magazin i Gorgonija.com, a potporu projektu pruža i tvrtka Honda Marine (Fred Bobek d.o.o.).

Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

Gostovanja Pogleda u plavo možete pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo i Agencije Plava promocija.

+ posts