Beneath the Sea – digitalno izdanje

146

Popularna knjiga “Beneath the Sea” autora Billa Higha od sada je dostupna kao e-knjiga.

Bill High poznat je i kao autor originalnog NOAA-inog priručnika za ronjenje i igra ključnu ulogu u razvoju tehnika i praksi ronjenja danas. High je vjerojatno proveo više vremena u podvodnim staništima nego bilo koji drugi čovjek danas, a ima raznoliku i bogatu povijest zadivljujućih priča o ronjenju i istraživanju podvodnog svijeta.

Njegova ronilačka karijera duga je više od 65 godina, a priče u knjizi napisane su pojedinačno da u njima možete uživati bilo kojim redoslijedom. Sigurno će vas zabaviti i prosvijetliti njegova priča o tome kakve su stvari bile nekad i kako su neke stvari u ronjenju nastale.

Inače, Bill High proveo je više od 365 dana svoje radne karijere pod vodom, a bio je bolnički i terenski medicinar, sportski i komercijalni ribar, ronilac, lovac i svjedok japanskog bombardiranja Pearl Harbora 7. prosinca 1941. Jahao je na leđima divljeg kita ubojice i plivao s više od 1000 dupina. Više od 65 godina Bill je tražio avanturu iznad i ispod oceana. Godine 1983. Bill je osnovao Professional Scuba Inspectors, Inc., tvrtku za obuku koja podučava Visual Cylinder Inspection® i odgovarajuću formalnu, funkcionalnu obuku vezanu uz visokotlačne cilindre. Povukao se iz tvrtke 2004., ali još uvijek savjetuje i podržava sadašnje vlasnike. Godinama je bio plodan pisac koji je objavio nekoliko tehničkih knjiga i više od 150 članaka. Njegove nagrađivane fotografije pojavile su se kao naslovnice i u nacionalnim časopisima, kao i u vladinim publikacijama kao što je NOAA Diving Manual.

“Beneath the Sea” u digitalnom izdanju dostupna je po cijeni od oko 9,30 eura, a možete ju kupiti putem ovog linka.

+ posts