Nova ronilačka uzdanica iz prestižne kuće Bell & Ross predstavljena je nedavno i pridružuje se njihovoj poznatoj ronilačkoj liniji satova koja sada ima sedam modela.

Naravno, i ovaj model proizveden je u ograničenoj seriji od samo 999 primjeraka. Promjer brončanog kućišta je 42 milimetra, a jednosmjerno rotirajući ronilački prsten izrađen je od aluminija i obojan plavo. Safirno staklo premazano je antireflektirajućim premazom, a na prekrasnom plavom brojčaniku pozlaćeni su umetci i kazaljke premazani Super-LumiNova premazom koji jamči dobru vidljivost i u mraku.

Mehanizam koji pokreće ovaj ronilački Bell & Ross samonavijajući je caliber BR-CAL.302 s funkcijama sati, minuta, sekundi i datumom. Narukvica koja dolazi s ovim satom može biti od plave gume ili plave teleće kože potpuno u skladu s bojom brojčanika, a vodootpornost je zajamčena do 300 metara dubine.

Iako se brončano kućište možda i ne čini kao najbolji izbor za svakodnevno ronjenje, plava boja u brončanom okruženju fenomenalno se uklapa u ronilački vikend koji završava večernjim druženjem u finom restoranu.