Bare Evoke

113

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha ronilačkog odijela Reactive, prvog ronilačkog odijela koje koristi infracrvenu energiju, tvrtka Bare predstavila je i žensku inačicu istoga nazvanu Evoke.

Ovo revolucionarno odijelo izrađeno je od vrlo mekog, elastičnog neoprena, dok je unutarnji sloj izrađen od Celliant materijala. U tom se sloju nalazi 13 različitih toplinski reaktivnih minerala koji pretvaraju tjelesnu toplinu u infracrvene valove, odnosno energiju te ih vraćaju natrag prema tijelu. Time se povećava cirkulacija krvi i tjelesna toplina, što omogućuju ugodnije i duže ronjenje.
“Ovo odijelo omogućuje roniocima da se fokusiraju na ronjenje, a istovremeno da nisu ometeni hladnoćom”, kazao je Tyler Dickman, brend menadžer Barea. Ova odijela, po uzoru na linije Bareovih suhih odijela, dizajnirana su za maksimalnu udobnost i pokretljivost. Rez je anatomski, na pazusima nema šavova, ima duže zatvarače, a ovratnik je podesiv pomoću čička. Evoke je dostupan u opcijama debljine tri, pet i sedam milimetara neoprena, 10 različitih veličina te tri različite boje.