Baltictech 2015

112

Sedmo izdanje konferencije za tehničke ronioce održat će se 21. i 22. studenog 2015. u poljskom gradu Gdynia.

Tehnikalci iz cijeloga svijeta okupit će se i slušati predavanja eksperata, sudjelovati u radionicama i podijeliti svoja iskustva. Teme ovogodišnjega Baltictecha bit će vrlo raznolike pa će svaki posjetitelj zasigurno pronaći upravo ono što ga zanima, a vjerojatno i proširiti svoje interesne sfere. Poznati i uvaženi predavači i tehnički ronioci, kao što su: Becky Kagan Schott, Steve Jones, Marek Kaminski, Paul Raymakers, Simon Mitchell, Adam Borzyszkowski Dominik Graczyk Honzo, Cesare Balzi, Kamil Iwankiewicz, Thomas Żabierek, Phil Short Benedikt Hac, Thomas Michura, Radoslaw Sieniawski i drugi, jamče da će svaka pojedina tema biti kvalitetno i stručno obrađena te zanimljivo i razumljivo prezentirana. “Za svako izdanje ove konferencije organizatori pokušavaju podići razinu kvalitete. To je naš cilj i ove godine. Ima toliko zanimljivih tema koje želimo predstaviti i raspraviti, ali smo ograničeni vremenom – konferencija traje samo dva dana! Ipak, vjerujem da će sudionici koji dolaze k nama po nova saznanja s Baltictecha otići obogaćeni znanjem stečenim na predavanjima te razmjenom iskustava u razgovoru s drugim roniocima.”, istaknuo je Tomasz Stachura, voditelj Baltictecha.

Sudionici konferencije također će imati priliku naučiti više o novim proizvodima i trendovima u tehničkom ronjenju, kao i razgovarati izravno s predstavnicima tvrtki čiji ih proizvodi zanimaju. Naravno, kao i prethodnih godina, tu su vrijedne nagrade za najs(p)retnije sudionike (dva Suex XJoy7 podvodna skutera, Apeks Black Sapphire regulatori itd.), a ove godine posjetitelji će moći posjetiti i Centar za obuku ronilaca. 

Inače, Baltictech se održava svake dvije godine. Ova poljska konferencija za tehničke ronioce prerasla je u jednu od najvećih i najpopularniji u Europi, a ove godine organizatori očekuju više od 500 sudionika. Ulaznice su još uvijek dostupne na web stranicama Baltictecha, a sva predavanja bit će simultano prevođena na poljski i engleski.