Audaz proširuje svoju popularnu seriju ronilačkih satova (professional diving instrument) Abyss Diver 1’000M kako bi uključio četiri primamljive nove reference.

Zaljubljenici u ove profesionalne ronilačke satove sada mogu birati između sedam Abyss varijanti koje uključuju; nove Aqua Blue ili Green teksturirane varijante brojčanika, bijeli model brojčanika punog svjetla, kao i onaj u potpuno crnoj boji s IP premazom.

Novi model inspiriran je dubokim i zahtjevnim ronjenjima te modelima koji su se proslavili upravo ekstremima, ali za djelić cijene razvikanih brendova.

Ovaj model za najdublje ronjenje iz Audaza može se pohvaliti vodootpornošću do 1000 metara (jednog kilometra) pa je ovo zapravo i “najtehnički” model kojeg Audaz predstavlja. Naravno, tu su sve potrebne značajke za ovakav ekstremni ronilački instrument, automatski helijski ventil nalazi se bočno na kućištu na poziciji 9 sati, kućište je od nehrđajućeg čelika (promjera 44 milimetra), a safirno staklo s antireflektirajućim premazom debljine je 4,8 milimetara.

Također je opremljen preciznim, jednosmjernim ronilačkim prstenom sa 120 klikova i keramičkim umetkom sa svjetlećim oznakama vremena ronjenja koji su ispunjeni švicarskim Super-LumiNova premazom. Kazaljke i markeri Abyss Divera također su velikodušno opremljeni Swiss Super-Luminova premazom tako da sve možete jasno vidjeti u mračnim dubinama oceana, vašem podrumu, vašem bazenu ili gdje god je slabo svjetlo.

Ostale ronilačke značajke novog Abyss Divera iz Audaza uključuju: krunicu i stražnju stranu kućišta na zavrtanje, kao i punu narukvicu od nehrđajućeg čelika s ronilačkom kopčom. Ako ste sumnjali u ronilačku sposobnost sata, stražnja strana kućišta Abyss Divera ima motiv kacige za duboko ronjenje stare škole.

Sat pokreće pouzdani japanski samonavijajući mehanizam Miyota 9015 kalibara s rezervom snage od 42 sata i datumom na poziciji 3 sata.

Sve četiri nove varijante Abyss Diver-a prodaju se po istoj cijeni od zaista prihvatljivih 530 eura pa moramo priznati da za ovakav ronilački instrument ta cijena djeluje i više nego fer.

+ posts