Aqualungov i330R dizajniran je prvenstveno za napredne ronioce koji vole istraživati podvodni svijet i moraju se osloniti na svoja ronilačka računala gdje god se nalazili.

Zahvaljujući svijetlom zaslonu u boji, čitljivom čak i na jakoj sunčevoj svjetlosti i punjivoj bateriji, ovaj ronilački kompjuter neće vas iznevjeriti. Sa svoja četiri načina rada, tri mješavine nitroxa i Bluetooth vezom, ovo je “best buy” varijanta iz Aqualungove ponude.

Intuitivno sučelje te kontrola svih funkcija sa samo dva gumba omogućuje zaista jednostavan pregled i ažuriranje svih postavki u bilo kojem trenutku, a prikaz parametara zadnjeg zarona omogućen je jednim gumbom (maksimalna dubina i vrijeme dna). Povijest bilježi zadnja 24 zarona, a Bluetooth 5.0 zadužen je za bežični prijenos podataka u aplikaciju DiverLog + (dostupna za iOS i Android) na vaš mobilni uređaj. Možete dodati lokaciju, bilješke i slike te upravljati naprednim postavkama svog ronilačkog računala izravno iz aplikacije DiverLog +. Naravno, tu je i ažuriranje softvera pa će sva poboljšanja i modifikacije uvijek biti dostupne.

Uz standardne funkcije za ronjenje s autonomnim aparatom tu je i mogućnost biranja disajnih plinova pa tako možete programirati ronjenje sa zrakom obogaćenim kisikom (nitrox) pa do čak ronjenja na čisti kisik, a tu je i mod za ronjenje na dah.

Baterija je punjiva, svjetlina zaslona podesiva, a sve to skupa lijepo stoji na NATO remenu koji je odličan izbor jer i nakon ronjenja odvodi vlagu s poleđine kompjutera. Cijena ovog modela kreće se oko 320 eura i namijenjen je prvenstveno rekreativnim roniocima.

+ posts