Novo ronilačko računalo iz Apeksa namijenjeno je prije svega tehničkim roniocima, ali i rekreativcima koji traže vrhunski instrument koji će ih podići na višu razinu.

Robustan i potpuno opremljen svim vrhunskim značajkama ovaj ronilački kompjuter predstavlja sam vrh ponude, a zahtjevne zadatke u tehničkom ronjenju ispunjava u potpunosti.

Ronilačko računalo Apeks DSX ima veliki zaslon u boji za ozbiljno ronjenje i vrhunsku preglednost svih parametara koje ronioci zatrebaju. Okvir je izrađen od titana što jamči otpornost i robusnost, a dvostruke elastične trake za zapešće udobne su i sigurno drže računalo na mjestu, bilo da ronite u mokrom ili suhom odijelu. Ovo ronilačko računalo ima i GPS, bežičnu integraciju zraka (transmiter), O2 analizator, indukcijsko punjenja (može i kabelsko), mogućnost upravljanje s do šest plinova te mod za ronjenje sa zatvorenim krugom.

GPS prijemnik bilježi mjesto urona i izrona, a analizator kisika može brzo i jednostavno podesiti postavke mješavine plinova na vašem računalu (analizator dolazi u kompletu s računalom). Opcija za ronjenje s rebreatherom je također potpuna pa možemo zaključiti da će tehnički ronioci zaista biti oduševljeni ovim ronilačkim računalom. Bežična veza s transmiterima na ronilačkim bocama može kontrolirati do šest transmitera pa možete krenuti u ekstremne zarone sa šest ronilačkih boca i bez problema pratiti tlak u svojim ronilačkim bocama.

Bežično punjenje kao i žičana opcija brzog punjenja daju vam izbor da jednostavno napunite računalo u pokretu ili ga ostavite da se polako puni na podlozi za punjenje.

Cijena koju morate platiti da biste u podvodne avanture na ruci nosili Apeks DSX je oko 1300 eura.

+ posts