Ako ste ikada sanjali o posjedovanju tropskog odmarališta i imate 10 dolara viška, onda je možda baš ovo Vaš sretan dan.

Britanski organizatori natjecanja “Win This Life” poklanjaju resort Casa Cayuco Eco Adventure Lodge u Bocas del Toru u Panami zajedno s 50 000 dolara gotovine. Za 10 dolara imate priliku osvojiti plažu i eko odmaralište koje ima izvrsne recenzije na TripAdvisoru i bila je turistička ponuda broj jedan u regiji. Imanje za koje Win This Life tvrdi da je vrijedno 2,45 milijuna dolara nalazi se na otoku Bastimentos na Karipskoj strani Paname. Pobjednik natjecanja će preuzeti odmaralište s kapacitetom za 24 gosta, četiri samostalne kabine, glavni dom, dva apartmana i klimatizirani luksuzni vlasnički apartman dizajniran od strane sadašnjih vlasnika Davea i Suzanne Smitha.

Pa kako pobijediti? Možete kupiti “ulaznice” za 10 dolara. Ulaznice će se prodavati dok grupa ne proda dovoljno za pokriće troškova naselja, 50 000 dolara nagrade i naknade. Jednom kada se taj iznos dosegne daljnji su ulazi ograničeni. Uz cijelo naselje idu i dodatne nagrade poput ribarskog broda i opreme za ronjenje. Sretno!

+ posts