Još samo par dana ostalo je za prijavu na video natjecanju #whycoexist 2024., a nagrada je zaista odlična.

Prijave za ovo natjecanje su besplatne, a nagrada je osmodnevna ekološka ekspedicija za dvoje na privatnom otoku na Sejšelima uz plaćene sve troškove koji uključuju i povratne avionske karte, smještaj, hranu i ronjenje s iskusnim PADI instruktorima Co-Exist Projekta te vođene obilaske otoka.

Co-Exist Projects podupire inicijative za očuvanje mora, znanstvenike i edukatore diljem svijeta prodajom etičkih i ekološki prihvatljivih proizvoda, a kao dio svoje težnje da potakne više ljudi na očuvanja prirode i stvori nove ambasadore morskog okoliša organiziraju dobrotvorno #whycoexist videonatjecanje nudeći jednom natjecatelju priliku da osvoji ovu vrijednu nagradu.

Prijave su besplatne, a da biste osvojili ovu nevjerojatnu nagradu jednostavno pošaljite svoj video s detaljima zašto moramo koegzistirati sa svjetskim morima i oceanima, postavite ga na YouTube ili Instagram uz #whycoexist hashtag te pratiti @coexistprojects na Facebooku i Instagramu za novosti i ažuriranja u vezi natjecanja.

Za sve detalje o tome kako prijaviti i poslati svoje videozapise posjetite stranicu za prijavu na natječaj Co-Exist Projects #whycoexist 2024. Putovanje je planirano u travnju, a krajnji rok za prijave je 28. veljače 2024.