U subotu 25.03. u izložbenim prostorima BIZ Koshnica galerije otvorena je izložba i dodijeljene su nagrade laureatima petog Underwater Photo Marathona.

Na ovom prestižnom online natjecanju sudjelovala su 343 natjecatelja iz čak 37 zemalja. Izložbu su svečano otvorili Damir Zurub, direktor UWPMa i Hrvoje Prćić, glavni urednik National Geographica Hrvatska.

Underwater Photo Marathon ove se godine održao po peti puta i ponovo okupio zaljubljenike u podmorje i podvodnu fotografiju iz svih krajeva svijeta, a prostorije BIZ Koshnice su po običaju bile pune, kako košnici i priliči. “Svaka godina nam donosi sve više i više prijatelja i zaljubljenika u podvodnu fotografiju i lijepo je gledati kako se svi zajedno razvijamo i rastemo u jednu veliku obitelj. Čestitamo još jednom svim dobitnicima te zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na ovogodišnjem natjecanju. Hvala sponzorima i partnerima koji su nesebično pomogli i učinili ovo natjecanje još boljim i prestižnijim, kako bi svim našim prijateljima i svijetu prenijeli mnoštvo vaših prekrasnih fotografija podmorja!”, zahvalio je Damir Zurub, osnivač ovog međunarodnog foto natječaja.

Za one koji nisu imali vremena doći u subotu donosimo mali fotografski osvrt s dodjele nagrada, a širu priču o ovom natjecanju s najljepšim fotografijama koje su osvojile nagrade možete pronaći u 27. broju SCUBAlife magazina (ožujak 2017.).

+ posts